maanantai 11. toukokuuta 2015

Gradu purkissa - commence wedding!

Gradu on tarkastuksessa! Thanks them gods. Olin viimeiset pari viikkoa kävelevä kummitus ja melkoinen stressipallo. "Lähetä"-nappia klikattuani nukuin pari kertaa kellon ympäri. Vieläkin vähän nukuttaisi. Mikään häästressi ei voi tämän rinnalla tuntua miltään! Pitää varmaan kirjoittaa tulevaisuuden minälle muistilappu siitä, mitä on oikea stressi, että hiffaa pysyä rauhallisena ennen häitä.Valtava kiitos kuuluu Puoliskolle, joka jaksoi kannustaa mua äkäpussi-stressistä huolimatta. Dude, youre so stuck/me. En lähde kulumallakaan.

Häiden fiilistely jäi kyllä kokonaan mielestä tuon gradun viilaamisen ajaksi. Saatiin me kuitenkin yksi asia tehtyä viime kuussa - kilpailutettiin catering ja seulottiin voittaja. Meillä on siis pitopalvelu! Jei!

Tarjouspyyntöjen kirjoittaminen oli vänkää puuhaa. Mulla oli pitkähkö lista kysymyksiä, joita yritin saada ytimekkääseen muotoon. Viestit lähetettyäni huomasin, etten ollut kysynyt yhdeltäkään paikalta varausmaksusta tai peruutusehdoista. Heh. No, pikkujuttujahan nuo.

Kävin tänään myös hiplailemassa hääpukuja Morsiusgalleriassa. Siellä on pukuja, joissa on täyspitkät pitsihihat! Ensi kuussa pääsen lopultakin sovittamaan pukuja ja nuo pitsihihat on kyllä niin listalla. Kyselin myös pukujen toimitusajoista ja hämmästyin, kun tajusin, että mun täytyy ostaa puku maaliskuuhun mennessä. Olin jotenkin kuvitellut, että mulla on loputtomasti aikaa jahkailla tän jutun kanssa.

Jepjep. Onpa ihanaa kirjoittaa jotain, mikä ei vaadi lähdeviitettä ja äärimmäisen täsmällistä ilmaisua. 

FREEEDOMMMM!


4 kommenttia:

 1. Onnea gradun johdosta! Toivottavasti pitopalvelun valinnasta on piakkoin tulossa lisää tarinointia - ainakin kiinnostaisi tietää, mistä kaikkialta pyysitte tarjouksia ja mikä fiilis jäi vastauksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ja joo voisin kirjoitella kyllä tuosta pitopalvelujutusta, siitä olis muutama sana sanottavana :D

   Poista
 2. Onnea! Hieno saavutus! :) Muistan vieläkin oman graduni palautuspäivän. Heräsin aikaisin aamulla tekemään viimeisiä korjauksia ja olin todella huonovointinen koko päivän. Väikkärin palautuksesta ei jostain syystä ole jäänyt vastaavia muistikuvia. Johtuisikohan siitä, että itse väitöspäivä oli ehkä vielä suurempi stressin aihe kuin kirja. Nyt voitkin keskittää kaiken energian häiden järjestelyyn.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Väitöspäivä on varmasti muutamaan potenssin pahempi kuin gradun palautuspäivä :D Saa nähdä millainen arvosana siitä mun tekeleestä tulee - että tuleeko koskaan väitöspäivää. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin tuikata arvostelupaperin tuleen ennen kuin edes luen sitä :D

   Poista