lauantai 28. maaliskuuta 2015

Sataa sataa ropisee

Tuolla on satanut vettä koko aamun. Taukoamatta. Entä jos hääpäivänäkin sataa?


Ei se haittaisi, vaikka hääpäivänä sataisikin. Sateen mahdollisuuteen täytyy vain varautua ja itselle täytyy tehdä selväksi, ettei sade haittaa. Sanotaan, että sade hääpäivänä tuo onnea ja ennustaa onnellista avioliittoa, joten sade voisi olla hyväkin juttu. Ja sadepäivänä saa mielettömän hienoja valokuvia! Aloin kuvia katsellessani melkein toivoa, että meidänkin päivänämme sataisi. 
Sateen mahdollisuus hääpäivänä tarkoittaa myös sitä, että saa oikein luvan kanssa etsiä varalle oikein jonkin oikein söpön sateenvarjon. Interbnet näkyy olevan pulloillaan sellaisia!
 
 Löysin myös kollaasin mahtavia toinen toistaan hullumpia nörttisateenvarjoja. Haluaisitko heijastaa nettiselaimen sateenvarjosi sisäkankaalle? Toivoisitko, että sateenvarjossasi olisi bluethooth? Ehkä sittenkin kädensijaan rakennettu piilopullo olisi sun juttusi? Eikun tilaamaan!
 
Sitten on vielä yksi kuva, jonka ideaa haluan lainata. 


Jos hääpäivänä sataa, aion ylipuhua Puoliskon ja valokuvaajan tähän. Tällainen kuva olisi siistiä ottaa Hämeensillalta, jotta ne Aaltosen patsaat näkyis kuvissa. Sitten pitäis toivoa ja luottaa, että valkoinen puku pysäyttäisi kohti ajavan liikenteen... Vaikka sehän vasta jännittävä kuva olisikin, jos hääpari seisoskelis ohiajavien TKL:n bussien välissä.

Jepjep. That's all folks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti