torstai 26. helmikuuta 2015

Riippuvat, roikkuvat, rönsyilevät koristeet

Yksi hauskimmista koristetrendeistä, joita Interbnetin syövereistä löytyy, on koristeiden kiinnittäminen kattoon roikkumaan. Korkealta katosta alkavat koristeryppäät ovat tosi hienoja katseenvangitsijoita ja luovat tilantuntua. Näissä on valtavan oivaltavia juttuja, joita voi tehdä itsekin!

Alla yksi mun ehdottomista suosikeista eli roikkuvat lamppuvaasit. Tekis mieli kokeilla tehdä näitä itse, mutta mutulla sanoisin, että siinä saattais mennä hermot. Mut oottakaa vaan, yllytyshulluna kuitenkin ylipuhun itseni yrittämään... Täytynee hankkia tylsän päivän varalle kunnolliset leikkaavat pihdit. Saahan siitä yrityksestä ainakin blogintäytettä.


Makea idea on myös laittaa kukat roikkumaan sen sijaan, että niistä tekisi perinteisiä asetelmia. Nyt tulee kuvaspämmiä, beware!Kukkien lisäksi roikkumaan voi laittaa oikeastaan ihan mitä tahansa. Rajoina tuntuu olevan ainoastaan mielikuvitus ja se, kuinka suuri tila on kyseessä ja tietty kukkaronkoko myös, mutta ei nyt olla tylsiä realisteja.


Hyvä jos jaksoit skrollailla tänne asti! Täytynee tulevaisuudessa jaksaa tehdä vähän tiiviimpiä kollaaseja noista kuvista niin ei tule tällaisia ikuisuuden mittaisia postauksia. Yhden viimeisen kuvan vielä laitan tähän, koska aion kokeilla tätä(kin) itse.


Tuo taustalla oleva hässäkkä on siis kokeile itse -listalla. Se on tehty pienistä kartion muotoisista voipaperin paloista, jotka on narulla kiinni toisissaan. Kokeilin niitä jo tässä yksi ilta, eivätkä olleet vaikeita tehdä. Ongelma on lähinnä siinä, kuinka paljon niitä pitäisi tehdä ja miten paljon tällaiseen haluaa kuluttaa aikaa.

Siinäpä spämmiä tältä erää. That's all folks!

2 kommenttia:

  1. Onneksi tässä on vielä aikaa, niin voi rauhassa näpertää, kun inspiraatio iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Saa nähdä jaksanko vääntää mitään valmiiks asti. Tai tuleeko kaikista DIY -jutuista susia ja päädyn heittämään ne suoraan roskiin :D

      Poista